shadow

چرا آبغوره کپک می زند؟

چرا آب غوره کپک می زند

آبغوره و آبلیمو از خوراکی هایی هستند که به سرعت کپک می زنند.
و این مسئله به دلیل وجود  آنزیم و باکتری های موجود در آن است.

کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید،
بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود.
با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.

No Comments

Post a Comment

من رباط نیستم *