shadow

زمان تحصیل در مالزی به همسر و فرزندان ویزا تعلق خواهد گرفت؟

آیا زمان تحصیل در مالزی به همسر و فرزندان ویزا تعلق خواهد گرفت؟

بله،  تا زمانی‌ که شما دانشجو هستیدو زمان تحصیل در مالزی که ویزای تحصیلی‌ استفاده می‌کنید، خانواده شما با استفاده از ویزای همراه میتوانند در مالزی اقامت داشته باشند.

پیشنهاد می شود:  دوره زبان در مالزی - دوره زبان در مالزی بهتر است یا ایران؟

برای دریافت ویزای مالزی چه کاری باید انجام دهم؟

مالزی از جمله معدود کشورهایی است که از ایرانیان برای ورود به این کشور ویزا نمی خواهد.
شما از هر مرز مالزی که وارد این کشور شوید، سه ماه ویزای توریستی دریافت خواهید کرد.
به همین دلیل بیشتر دانشجویان ترجیح میدهند که با گرفتن بلیت و دریافت ویزای توریستی به مالزی وارد شوند و پس از ثبت نام در دانشگاه نسبت به تبدیل ویزایی توریستی و ویزای دانشجو اقدام نمایند.
نکته حائز اهمیت این است که اخیرا محدودیت های زیاد و قوانین سخت گیرانه ای در اداره مهاجرت مالزی اجرا شده و تبدیل ویزای توریستی به ویزای دانشجویی سختت تر از گذشته شده است.
از این رو به دانشجویانی که از کالجهای زبان یا دانشگاههای خصوصی مالزی پذیرش دارند، توصیه میشود قبل از سفر به مالزی، برای دریافت ویزای تحصیلی از طریقق کالج یا دانشگاه اقدام نمایند.
لازم به ذکر است در حال حاضر برای دانشجویان دانشگاههای دولتی مثل UM و UPM و همینطور برای دانشجویان دانشگاه ناتینگهام (با رایزنی های انجام شده)) مشکلی از این بابت وجود ندارد و دانشجویان میتوانند همانند گذشته با ویزای توریستی به مالزی سفر نمایند.

پیشنهاد می شود:  هزینه زندگی‌ در مالزی چقدر است؟

No Comments

Post a Comment

من رباط نیستم *